wirtzfeld.be in “het laatste nieuws”

Als het goed is heeft Het Laatste Nieuws vandaag iets geschreven over onze website www.wirtzfeld.be

Voor de lezers van Het Laatste Nieuws die voor het eerst op onze Wirtzfeld website op bezoek komen: u kunt zich (net als ca 8000 andere surfers) inschrijven op onze gratis sneeuw mailing ( in het Inhoud Menu hier rechts) zodat u gedurende de winter periode regelmatig een korte mededeling per E-Mail toegestuurd krijgt over de aktuele sneeuw situatie in de Oostkantons. Doen!

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

  1. inderdaad, op de voorpagina!!!
    “De sneeuw in Botrange gisteren, waarvan deze familie optimaal genoot, is de voorbode van een winterprik die enkele dagen duurt. Vandaag en morgen blijven de maxima in heel België onder het vriespunt, aldus weerman Eddy De Mey. Gisteravond werd al preventief gestrooid. Donderdag wordt VOLGENS WEERSDESKUNDIGE HUBERTS AVELBERG (WWW.WIRTZFELD.BE) de koudste dag; zelfs in het centrum van het land worden dan temperaturen tot minus 7 verwacht. Of het ook gaat sneeuwen, valt nog te bezien. Donderdag zal er wel 18cm in de Oostkantons liggen, genoeg om de langlaufpistes te openen, zegt Savelberg. Daar is zelfs 95% kans op een wit oudjaar, elders in het land 40%”

    greetzzz.. Jeroen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.