Vrijdag 30 December 2005

Er ligt momenteel nog tussen de 12 en 15 centimeter sneeuw in Wirtzfeld. De kwaliteit varieert van goed tot uitstekend.

Er zijn nog meerdere langlaufpistes vandaag geopend: De aktuele stand vind je HIER. (klikken).

Vandaag, Vrijdag, zouden er in Hoog België opnieuw enkele sneeuwbuien kunnen vallen, maar in de rest van België wordt vrijdag namiddag IJSREGEN verwacht met spiegelgladde wegen!

Vanaf morgen zou het dan zachter worden, ook in de Hoge Venen zou dan de sneeuw weer snel smelten omdat er behalve warmere lucht ook veel wind zal opsteken.

Geplaatst in Snow Mailing.

2 reacties

  1. mijn vraag is zou de gewestweg de gewestweg oudenaarde-ronse goed berijdbaar zijn tussen 16u en 22u daar ik naar een vergadering moet gaan daar hier in de namiddag vrij veel sneeuw en ijzel daarna word ver wacht en ik nog al beng ben in die situatie niet graag met de wagen op pat ga.

    mvg declercq jose uit oudenaarde (oostvlaanderen)

    Moeilijk te zeggen Jose… ik zou maar goed naar de radio luisteren die plaatselijk de verkeerssituatie bekend geeft. Als het erg koud bij jullie is geweest de afgelopen dagen kan er inderdaad ijsregen ontstaan bij de neerslag die vanmiddag komt

  2. hartelijk dank voor het terug antwoorden, en ja het heeft hier goed gevroren deze week en zal me aan de weer berichten houden. nogmaals van harte dank. met de wens ik jullie een gelukig en gezond 2006 toe
    mvg josé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.