Update 19.00 uur

Vandaag was het prima wandelweer in de Oostkantons. Jammer genoeg is het voor mij, net als voor velen anderen, ondertussen weer gewoon werken geblazen, dus ik kon er jammer genoeg niet van profiteren. Maar misschien jullie wel? Laat het gerust weten via een Comment of via een bericht in ons forum.

En ook niet vergeten, ons foto album met duizenden foto’s (en niet alleen) uit de Oostkantons is beslist een bezoekje waard.

Weer update 19.00 uur: duister… bijna geen wind, bij een temperatuur van 0° C.
De sneeuw smelt dus verder. Alle wegen zijn vrij.

Ondertussen ook iedereen bedankt voor de vele nieuwjaarswensen die ik mocht ontvangen per E-Mail. Zoveel, dat ik onmogelijk iedereen persoonlijk een bedankje kan sturen.

Ik krijg ook veel leuke reakties vanwege de enquêtes die wij op onze website doorvoeren: vanaf vanavond dus opnieuw een andere enquête. Dit keer een gemakkelijke, ik reken er dus op dat iedereen eraan mee doet.

Geplaatst in Snow Mailing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.