Nieuwe Enquête

Vanaf deze middag alweer een nieuwe enquête, voorgesteld door Jochen… gelijktijdig een raadseltje… veel plezier… benieuwd naar de resultaten… als je nog andere combinaties kent, dan graag als Comment hier schrijven….

Geplaatst in Snow Mailing.

3 reacties

 1. Hallo Hubert, ik heb in de forum bij die verslagen van Mies ook een WWW tegengekomen.
  Ik heb nog een vraagje. Ik heb zonet bij de foto’s Tops gezien. Hebben jullie ondertussen een nieuwe hond? Wij hebben in sept.2004 afscheid moeten nemen van ons Bieke,oude duitse herdershond. Zij had 14jaar trouwe dienst en had twee verhuizingen achter de rug, waarvan de laatste haar wel het beste bevallen had daar ik vanaf toen altijd thuis was. In maart 2005 hebben we dan ne nieuwe gekocht. Zelfde ras maar ne reu. Wel veel meer werk mee als met een teef. Hij is zaterdag 1 jaar geworden en is nog altijd heel speels.
  Als wij foto’s hebben van Weywertz zet jij die er dan ook op of is het de bedoeling alleen maar reclame te maken voor Wirtzfeld?
  Koude groetjes,
  Ria

  Nee Ria, geen nieuwe hond meer… 15 jaar zonder hond, 15 jaar met hond, nu dus weer 15 jaar zonder hond. Foto’s van Weywertz mogen er ook in, bij voorkeur in een eprsoonijk album in het foto album… Aub niet in een word dokument, maar als gewone attachments, anders kan ik die niet zo gemakkelijk bewerken op mijn Macintosh…

 2. Wirtzfeld, Wondermooie Wereld

  Wat een Winter in Wirtzfeld

  De meeste mensen geven de echte betekenis van WWW, was het niet de bedoeling dat we voor ons zelf persoonlijk beslisten waarvoor www het meest staat als we deze site bezoeken? groeten
  Jeroen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.