Update 9.30 uur

Mike is gisterenavond goed aangekomen in Egypte, om 20.30 uur stuurde hij al een SMS dat hij bezig was zijn koffers uit te pakken, dus hij is erg snel door de bagage afwikkeling in Hurghada gekomen. En omdat hij een langdurig visum heeft hoeft hij niet eerst zoals veel toeristen eerst aan te schuiven om hun zegeltje te kopen in hun paspoort.

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

  1. Welcome to Mike en hoe kan men aan dergelijke visum geraken ? ik heb alleen een internationale paspoort , wat zou ik nog meer moeten hebben ?
    welke stappen zou ik moeten ondernemen om vlugger door te kunnen gaan ?
    met vriendelijke groeten

    mj

    Op het Visa Office in Dahar voor 11.00 uur voorbijgan met paspoort EN kopien van je paspoort (foto pagaina) en de pagina waar je laatste inreisvisum in staat, pasfoto meebrengen en een adres opgeven waar je verblijft. Betalen (ca 150 LE) en dan na een paar uur terugkomen om je pas af te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.