Update 15.30 uur

De temperatuur is nog altijd rond het vriespunt. Al dagen blijven de restjes sneeuw van de sneeuwdagen twee weken geleden overal liggen omdat het te koud is om die verder te doen wegsmelten….


Wirtzfeld, Belgie

Onze trap naar de voordeur ziet er maar droevig uit: de ijsregen die gisteren is gevallen heeft zich tot een spiegelgladde oppervlakte gevormd zodat het kappen geblazen is om die nog weg te halen.

Zout strooien helpt niet door het feit dat onze trap bestaat uit bakstenen, en die reageren heel erg gek op vriestemperaturen en zout. Betonstenen zoals we in de inrit hebben liggen zijn op het ogenblik niet meer glad, maar de bakstenen ondergrond van de trap wordt bij het minste geringste spiegelglad. Een verkeerd advies van de tuinarchitect indertijd: wel mooi, maar in onze streken niet erg praktisch.


Wirtzfeld, Belgie

Jochen heeft overigens sinds een aantal dagen posters in zijn auto opgehangen die reklame maken voor de website van zijn vader…


Wirtzfeld, Belgie

Dat herinnert mij eraan, dat jullie ook reklame voor onze website kunnen maken, hetzij door een link op je eigen website toe te voegen, hetzij je kennissen deze website op www.wirtzfeld.be door te geven.

Want reken er maar vast op, het is nog lang niet gedaan, we gaan nog veel sneeuw krijgen deze winter. Hoogseizoen begint meestal midden januari tot einde Februari…

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

  1. Wij lezen altijd met plezier jullie website, vooral de sneeuwberichten vinden wij erg leuk.
    Wij zijn zelf een huis aan het bouwen in Herresbach, als het even kan zitten wij dus ieder weekend en de vakantie’s daar, dan is het fijn om te weten hoe de vooruitzichten zijn.
    groetjes Familie Beringen.
    Harmelen/ Nederland en in het weekend Herresbach/Belgie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.