Zondag, 15 Januari 2006

Het wordt bijna een bekend deuntje: ook vanochtend vriest het nog tot- 3° C. Bijna geen wind, droog en helder. In de dalen nog een beetje mist mogelijk die zich echter snel zal oplossen.

De vooruitzichten voor vandaag, Zondag: in Hoog België schijnt de zon praktisch de hele dag ononderbroken bij temperaturen licht onder het vriespunt. Misschien enkele sluierwolken mogelijk.

Ook morgen, Maadag, zou het nog droog blijven, maar er zal dan meer bewolking komen opzetten. Vanaf dinsdag zou dan in België met de eerste regen, en in Hoog België zelfs met een beetje natte sneeuw of sneeuw gerekend mogen worden.

Onze jongste, Mike, is ondertussen al bijna een week terug in Egypte, en wat er zoal aan de Rode Zee gebeurd is deze week kun je (in het Engels) nalezen op die andere website van mij: El Gouna Times

Geplaatst in Snow Mailing.

2 reacties

  1. Hier in (Zandhoven) de kempen is het onder tussen +0.3gr geworden en de zon straalt .
    Wat weer mooi wandel weer is wij mogen bij dees weer ook niet vergeten dat het voor de dieren moeilijk is voor water te vinden bij deze vorst en als je ze water geeft mag je zeker geen warm water geven groetjes Carl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.