Dinsdag, 17 Januari 2006

Gisterenavond was er nog een interessante uiteenzetting tussen onze trouwe lezers Karel en Stef, die zich onderhielden over de mogelijkheid of er nu wel of niet sneeuw of ijzel of regen zou komen deze ochtend in Hoog België.
Zie de Comments bij de update van gisteren.

De temperatuur ligt nu alleszins bij -1 ° C, en er staat een frisse wind. En er ligt een nieuw dun laagje sneeuw in Wirtzfeld…

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

  1. Hubert,
    Staan de websites van Karel Holvoet en Skystef hiernaast bij je links?

    Peter, de weblinks hebben alleen te maken met onze eigen streek rondom Wirtzfeld. Het zou te verwarrend worden voor onze bezoekers om alle weer websites die ons meegedeeld worden in onze linklijst op te nemen, die dan bovendien erg lang zou worden. Interessante links die gemeldt worden kun je natuurlijk altijd zelf als bookmark in je browser opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.