Vrijdag, 20 Januari 2006

Het is bewolkt en mistig bij temperaturen rond 3° C. Er staat een frisse wind die vandaag zal toenemen tot vrij krachtig of zelfs stormachtig. Deze ochtend wordt er een beetje regen verwacht in Hoog België, maar vanmiddag zal dat behoorlijk veel kunnen worden. Komende nacht een beetje regen of natte sneeuw bij licht negatieve temperatuur.

Ook morgen, Zaterdag, zal het bij ons wisselend bewolkt blijven met af en toe een opklaring, maar dan wel een of twee graden kouder.
’s Nachts zal er dan gevaar voor gladde wegen zijn. Voor komende Zondag wordt er rustiger weer voorspeld, af en toe zelfs de zon, maar dan zullen de temperaturen in Hoog België ook overdag onder nul kunnen blijven.

Morgen zal er geen update van de Wirtzfeld Website gebeuren, omdat we onderweg zijn naar Brussel om daar het Auto Salon te bezoeken. Zondag wordt dan de tentoonstelling Made in Belgium nog bekeken, en we melden ons dan Maandag terug op onze website. Met waarschijnlijk enkele leuke foto’s van deze weekend trip.

Geplaatst in Snow Mailing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.