Zaterdag, 21 Januari 2006

Bewolkt, plaatselijk veel mist, veel wind, temperatuur 1° C. De laatste restjes sneeuw zullen vandaag wel definitief verdwijnen, want het zal ook vandaag nog regelmatig regenen, misschien een beetje natte sneeuw. Morgen wordt het kouder, maar droger.

Zolas gisteren dus verteld, gaan we vandaag naar het Autosalon in Brussel, samen met mischien wel 100.000 andere Belgen… reden genoeg dus om te kijken wie er van jullie ook heen geweest is, zie onze nieuwe enquête…

Prettig weekend wenst

Hubert

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

  1. Hubert,

    Prettig weekend voor jullie!

    Zal wel druk zijn vandaag in Brussel denk ik.

    Ik zie idd nog wat restjes sneeuw liggen bij jullie, maar vanaf morgen komt het kwik niet meer boven nul te liggen bij jullie en zoals ik nu de weerkaarten bekijk voor eind volgende week zal het bij ons in Antwerpen ook gaan vriezen overdag. Noord oostenwind zal het koud maken. Gelukkig niet zo koud als in Moskou. Zelf sneeuw zit erin! De winter komt er dus weer aan.

    Groetjes Mich

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.