Maandag, 23 Januari 2006

Het vriest nog behoorlijk bij ons, – 6° C op het ogenblik, maar een stralend blauwe hemel met een beetje sluierbewolking garandeert een zonnige dag zonder neerslag.

Ben een beetje later op dan normaal, omdat het gisterenavond (beter nog, deze nacht) een beetje laat geworden is (half vier), en de beloofde foto’s van het weekend moeten nog even wachten… maar komen eraan, promised!

Geplaatst in Snow Mailing.

2 reacties

  1. Beloofd een mooie dag te worden. Heel goed voor een gezonde wandeling. Hier in Aalst(O-Vl) -0,8° en een mooi zonnetje. Gelukkig voor ons vriest het nog niet zoals bij mijn familie in Oost-duitsland, daar was het -21°!

  2. Ik had zo al een vermoeden Hubert. Moet kunnen: eens wat langer slapen.
    Die mollen, ik zag al in de buurt dat veel mensen ‘besneden’ plastiek flessen op stokken of betonijzer aan de rand van hun perceel zetten. Zou dat een afdoend middel zijn?

    De afgesneden fles zorgt voor een fluittoon, die door de stok in de grond wordt voortgeplant, waardoor de mollen het op een loopje zouden moeten zetten. Ik heb zelf een soort vibrator die op batterijen werkt om de mollen tegen te houden, die je dus in een molshoop steekt om hetzelfde effekt te verkrijgen, maar zoals dat zo vaak is met dingen op batterijen, zijn de batterijen dus leeg als je ze nodig hebt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.