3 reacties

 1. Hallo Hubert,

  Hier in het zuiden van Nederland (Nuenen) sneeuwt het al. Ik hoop dat het snel jullie kant op komt want ik ben aanstaande weekend in Wirtzfeld. Hopelijk valt er een flink pak zodat ik het nu ook eens van dichtbij kan meemaken. Ik ben al een aantal jaren lid van de sneeuwmail list en een zeer regelmatige bezoeker van je site. Hij wordt steeds informatiever en mooier. Ik speur dit weekend de tuinen van Wirtzfeld af naar de sneeuwmeter.

  Groeten en veel succes met de fantastische site !!!
  Dave

 2. In Stabroek, Noord Antwerpen schijnt ook nog de zon. Blauwe hemel en witte wolken. En ja, laat het maar sneeuwen want ook wij komen eraan. Dave, wij vonden de sneeuwmeter 2 weken geleden! Succes met je zoektocht…

 3. Beste

  Wat zijn de weersvoorspellingen voor volgende week? Indien mogelijk willen we komen langlaufen met onze school met ongeveer 900 personen, dit naar “jaarlijkse” gewoonte.

  mvg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.