Insider bericht

Ik kreeg daarnet nog een rondzend-mailtje van Bruno Vanvolsem, die het volgende schreef:

Hoi sneeuwliefhebber,
Het sneeuwtapijt is gisteren slechts met 1à2 cm aangedikt – dus 6 à 12 cm sneeuw. Men maakt gewag van nog een beetje sneeuwval vandaag. De volgende dagen (allicht geheel volgende week) wordt het schitterend zonnig weer, zelfs met kans op temperatuursinversie waarbij op de Hoge Venen +4° wordt verwacht. Morgen gaat dat laatste nog geen ramp zijn, zeker niet voor pistes die in de schaduw liggen.
Niet voldoende sneeuw dus, wel van goede kwaliteit. Enkel de skating-piste van Botrange is in gebruik, dat is een piste die door de sportieve langlaufers zelf wordt aangemaakt, je komt er de top van langlaufend Belgenland tegen. Uiteraard kan er ook recreatief worden gelanglaufd, maar de omstandigheden zijn niet optimaal, lees: “geen loipen”.
Bruno

Waarmee de kenners dus waarschijnlijk iets kunnen aanvangen. Ik heb namelijk geen weet van deze skating piste.

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.