Maandag, 30 Januari 2006

Lichtbewolkt, temperatuur – 6° C.

‘K ben benieuwd naar jullie ervaringen tijdens het afgelopen weekend in onze streek…

Geplaatst in Snow Mailing.

7 reacties

 1. Venenwandeling gedaan. Vetrokken op de Baraque Michelle, richting Stavelot,langs de Hille. Nadien richting musée, nadien GR56 op, langs de cascade de Bayonne, en dan terug richting Botrange.
  Prachtig weer. Nog nooit in die streek zulke prachtige vergezichten gehad. Het is ongeloofelijk helder weer. Er zijn geen loipen getrokken, waardoor er helemaal geen drukte is. Het wandelen valt niet altijd mee. Er zit een spekgaldde ijslaag onder de sneeuw.
  ’s Avonds een feeriek lichtspel, door de gloed achter de bomen is het precies of de bossen staan in brand. Ongeloofelijk mooie streek, de Oostkantons.

 2. HAPPY BIRTHDAY TO YOU !!!!! Profiteer er maar eens van vandaag en laat je maar een goed verwennen!!
  Wel Hubert, vrijdag kwamen we via de Hoge Venen. Zo’n pracht zag ik nog van mijn hele leven niet!! Van een wit landschap gesproken: alle bomen waren tot in de topjes gehuld in rijm ( stuur nog fotoke door) jammer geen gepast schoeisel aan om daar te wandelen. Wat we wel deden: van WW naar Champagne, Robertville, Outrewarche, Champagne en terug nr WW. Pijp uit! Zaterdag toerist uitgehangen in Malmedy. Zondag rond het meer van Butgenbach- kon ook OP het meer van Butgenbach. Maar mijn fototoestel heeft een kou op gedaan: het werkt niet meer sedert zaterdag 🙁

 3. Prachtige winterwandeling gemaakt in Wirtzfeld.
  We hebben een nieuw digitaal fototoestel gekocht en dit was de ideale gelegenheid om ons nieuwe speeltje uit te testen!!
  Hebben liefst 70 foto’s getrokken tijdens onze wandeling en allemaal even prachtig.
  Het was gisteren ongelooflijk rustig rond het meer, onze batterijen zijn weeral opgeladen voor een nieuwe werkweek!!!

 4. Hubert,
  gelukkige verjaardag.
  Wij waren gisteren in de buurt: eerst even naar het meer in Butgenbach gaan kijken: prachtig met die sneeuw
  Daarna in Sourbrodt een lange wandeling gemaakt: ook hier prachtige uitzichten: de zon op de besneeuwde venen; het ijs dat kraakt onder je voeten,..
  Het voelt telkens weer als thuis in de oostkantons!!!

 5. We waren dit weekend in Wirtzfeld en hebben genoten van het zeer prachtige weer, amaai zo een blauwe hemel. Zie je bij ons niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.