Nieuwe Enquête

Nadat Brigitte hier vandaag in de Comments heeft verraden dat het vandaag mijn verjaardag is, heb ik dan maar meteen een nieuwe enquête opgestart… Raad maar eens hou oud ik vandaag ben geworden. Mensen die onze website goed kennen vinden het antwoord ergens op een van onze pagina’s… benieuwd naar het resultaat…

Geplaatst in Snow Mailing.

2 reacties

 1. Ha die Hubert,
  Van Harte gefeliciteerd met je 56e verjaardag.

  Van mij mag je de komende 56 jaar nog steeds snowmailings blijven versturen.

  Alleen zorg dan wel dat er wat vaker sneeuw ligt, zodat wij niet steeds voor nop uit het Hollandse naar Oost Belgie reizen.

  Groeten ook namens mijn vrouw Ditta,

  nog ontzettend veel gezonde en gelukkige jaren

  Ruud Datema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.