Gedonder…

Sinds verleden week worden er op het schietterrein van Elsenborn weer oefeningen gehouden. Wanneer die daar aan het schieten zijn, rammelen bij ons in Wirtzfeld de ruiten. Gisteren was het weer zo erg, dat een perkament schilderij in de woonkamer tussen de glasschijven scheef gezakt is.

Kommentaar van de familie: dat waren de saluutschoten voor Hubert zijn verjaardag.

Vanuit hier nog iedereen een hartelijke dank voor de verjaardagswensen. En ja, 56 is korrekt…

Geplaatst in Snow Mailing.

2 reacties

 1. Hubert

  Kweet het, wat laattijdig, maar alsnog van harte gefeliciteerd! Gisteren uitzonderlijk je site niet bezocht owv. cursus in Brussel.
  Zondagmorgen reeds naar Oosthoven wedergekeerd na een heerlijke driedaagse Wirzfeld. Ik kan de commentaren van mijn voorgangers hier enkel bevestigen. Sneeuw, blauwe lucht, ijzige kou, de Oostkantons op zijn mooist.
  In navolging van Mies hierna een klein relaas.
  Donderdag middag vooreerst onze buurvrouw H-M Erna op haar 80ste verjaardag gaan gelukwensen en de taart die je toonde heeft veel weg van deze die ons daar werd voorgeschoteld, hmmm!
  Vrijdag wat klusjes, familie ontvangen en tussendoor genoten van het prachtige uitzicht tussen W en Berg.
  Zaterdagmorgen om 7.30u reeds bezoek van buurman S Helmut, die ons kwam uitnodigen om deel te nemen aan de door de WDR igerichte en geleide wandeling in en rond Monschau. Gelukkig op dat aanbod ingegaan want ook daar prachtige vergezichten en de commentaren van de gediplomeerde gids waren meer dan leerrijk en wat bleek ’s avonds, om 19.30u op de WDR, met zijn drietjes mooi in beeld!
  Indien V Jan uit Rotterdam, ook halve Wirtzfelder, dit moest lezen, zijn CD’s liggen klaar!
  Reeds uitkijkende naar volgende week donderdag, de groetjes.

  Paul

 2. Hallo Hubert,

  Wel, het was zeer mooi in Wirtzfeld afgelopen weekend. Nadat we zaterdag eerst de Venen op zijn geweest hebben we ’s middags zelfs de BBQ nog aan gehad aan het meer. Ik lees nu pas de verklaring voor het gedonderd dat we hoorde. Zondag rondgewandeld in Monschau en tevens nog even op zoek geweest naar de meetlat. Je zit daar mooi te wonen! De zondag hebben we afgesloten met een uitstekend diner in Hotel Drosson. Groeten aan de overige Wizrtfelders.

  Dave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.