Neen, Hubert !!!

Gisteren hebben jullie kunnen lezen hoe er een nieuw koel/vrieskombinatie in onze keuken werd geplaatst.

De aandachtige lezer zal op de foto’s van gisteren gezien hebben dat in de oude kombinatie onze koelkast beneden stond en de diepvriezer boven in de kast. Dit werd indertijd extra zo gepland omdat we niet steeds voor de jongens, toen ze nog klein waren ( we spreken immers over 1980…), de koelkast zouden moeten openen omdat ze er zelf nog niet aan kwamen.

Nu dat we ouder worden, staat de nieuwe vries/koel kombinatie zo, zoals die in de meeste keukens staat: diepvriezer beneden (vanwege de laden) en de koelkast erboven.

Klinkt allemaal erg logisch, of niet?
Ja, zul je denken.

Maar ik heb natuurlijk 25 jaar lang de onderste deur geopend om iets uit de koelkast te halen. Met als gevolg dat ik nu al enkele keren aan de diepvriezer deur stond te trekken wanneer ik eigenlijk op zoek was naar de koelkast.

Ik heb nu maar van lieverlee een papiertje op de diepvriezerdeur gehangen met daarop “Nee Hubert” om me er de volgende keer aan te herinneren. De mens is inderdaad een gewoonheidsdier, en dat doet me denken aan die ezel die zich geen twee keer….


Nee Hubert, de koelkast zit nu erboven!

Geplaatst in Snow Mailing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.