over de koelkast

Wat je hierboven ziet, is onze nieuwste koelkast: allibert boxen vol met levensmiddelen in de sneeuw bij een temperatuur van nog altijd minus 10° C.

De reden is simpel… we kregen daarnet een telefoontje van onze elektrohandelaar, die vertelde dat hij zo dadelijk de nieuwe koelkast/diepvriezer combinatie zal komen brengen, dus moesten we snel de koelkast en de diepvriezer leegmaken. Onze AEG inbouwapparaten zijn ondertussen al zo’n 25 jaar oud, en vreten niet alleen stroom, maar maken ook steeds meer lawaai.

Het werd dus eens tijd om milieubewust naar minder stroomverbruikende apparaten om te zien. En die worden dus vanochtend geïnstalleeerd.

En als er iemand gratis een oude, lawaaierige, stroomvretende, inbouw koelkast of diepvriezer nodig heeft: dan moet je deze ochtend voor 9.30 uur bij ons voor de deur staan met een bestelwagentje, anders worden onze oude apparaten door de leverancier meegenomen… weg is weg…

Geplaatst in Winter 2007-2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.