Nieuwe Startpagina voor onze Website

Nieuwe startpagina voor de Wirtzfeld Website.

Als je kijkt naar de statistieken van de laatste 3 jaar zul je zien dat onze website steeds populairder wordt:

Year Pages Hits GBytes
2003 111,380 341,050 2.34
2004 314,930 1,555,037 17.1
2005 2,756,152 10,042,918 108.32

Gemiddeld aantal verschillende bezoekers per week: 17,000

Doordat het aantal bezoekers op onze website dermate is gestegen in de laatste tijd, hebben we sinds gisterenavond een kleinere hoofdpagina geïnstalleerd die de toegang tot onze website sneller moet maken.
Misschien even wennen, maar daarna kom je dus sneller op de afdeling waar je heen wilde gaan…

Geplaatst in Snow Mailing.

4 reacties

  1. Het feit dat de site zoveel meer bezoekers heeft, is dat niet omdat er eens in het weerbericht reclame is gemaakt hiervoor? ik denk dat die keer toen het in Vlaanderen eind november had gesneeuwd, of was het nu die keer eind december, in het weerbericht werd gezegd door Frank: voor meer info, surf naar deze site. Of zijn er nog andere middelen gebruikt om aan naambekendheid te werken? Want die stijging is echt wel serieus exponentiële vormen aan het aannemen…

    Nee, de naamsbekendheid van de tv heeft er niet erg toe bijgedragen. Vroeger (en dat al sinds jaren…) was de site slechts een onaanzienlijke opsomming van enkele links en diverse formaten foto’s… We deden de informatie hoofdzakelijk verspreiden via de sneeuwmailings, en die lopen al 8 of 9 jaar. De aantallen subscribers van de sneeuwmailing zijn gestaag gegroeid naar bijna 9.000 adressen momenteel… Zoals je op onze Statistiek pagina kunt zien is er sinds begin 2005 veel meer beweging gekomen op onze website. Begin van 2005 heeft Jochen de site namelijk in een nieuw kleedje gestoken, en daardoor werd het gemakkelijker om de site veel informatiever te maken. En hoe meer bezoekers op veel pagina’s gaan kijken, hoe meer pageviews er dan komen…) . Dat van Frank heb ik nooit gehoord. Dat zou mij ook verwonderen, want normaal gezien maakt de VRT geen reklame voor “semi-commerciele” sites zoals de onze… Wie heeft er dat nog meer gehoord?

  2. Ik in ieder geval niet. Ik vond jullie een half jaar geleden door op het web te zoeken naar allerhande informatie van de buurt. Weet niet meer precies hoe ’t gegaan is maar ik heb intussen al veel mensen doorverwezen naar deze site.
    Het succes is zeker een dikke proficiat waard!

  3. Vele mensen uit Vlaanderen willen wel een glimp opvangen van sneeuwlandschappen. Dus, als we horen dat het sneeuwt in de Ardennen, surfen we even naar Google, zoeken we op “webcam ardennen” en ziedaar… welke site springt daar het eerst uit ?
    Jullie site is ondertussen een van mijn favoriete wintersites geworden. Doe zo verder !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.