Geen Formule 1 Rennen in 2006

De FIA heeft vandaag de Formule 1 Wedstrijd van Spa-Francorchamps van hun wedstrijd kalender 2006 geschrapt. Dit, zodat “…de organisator voldoende tijd heeft om de noodzakelijke verbouwingen aan de renpiste te doen…” (Men herinnert zich het schandaal om het contract tussen de verantwoordelijken en Bernie Ecclestone).

In 2007 zou dan weer in Spa-Francorchamps een wedstrijd georganiseerd worden.

Dit is opnieuw een slecht bericht voor de toeristische sektor in Oost België. De winter is dit jaar tot nog toe nog niet zo bijzonder goed geweest, en het wegvallen van de F1 wedstrijd betekent opnieuw een belangrijke vermindering van de inkomsten.

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.