Sneeuwman Wedstrijd

De vereniging van zakenmensen in Robertville, alsmede de Koninklijke VV, willen graag groot en klein uitnodigen voor een vermakelijke namiddag. Voor de eerste maal zal een sneeuwmanwedstrijd plaatsvinden tussen 13 en 17 uur op de eerste zaterdag met sneeuw, op volgende data: 28 januari, 4 + 18 februari, 4 maart 2006. Iedereen kan deelnemen. De wedstrijd zal plaats hebben naast de feestzaal van Robertville. Voor de winnaars staan er twee manden klaar met regionale producten. Voor het geval, dat kinderen de meest originele sneewman maken, zullen ze een gezelschapsspel ontvangen. Verdere troostprijzen zijn voorzien. De volwassenen kunnen zich het best verwarmen bij een glas glühwein, de kinderen bij een kopje warme chocolademelk.
Info: Mevr. Paquay , +32 (0)80/44 47 34.

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.