Winter Weekend!!

Er ligt nu in Oostbelgië tot 25 cm sneeuw. Met de weersvoorspellingen die voor morgen Zaterdag en overmorgen Zondag brede opklaringen voorspellen, wordt het een prima winter weekend in de Oostkantons. Maak gebruik van de links op onze website om je goed voor te bereiden!

Volgende langlaufpisten zullen geopend zijn dit weekend:

Eupen (Haus Ternell), Mont Spinette, Baraque Michel, Mont-Rigi, Botrange, Centre Nature Botrange, Xhoffraix, Sourbrodt, Baugnez, Faymonville, Bütgenbach (Worriken), Elsenborn, Rocherath, Wirtzfeld, Weywertz, Manderfeld, Losheimergraben, Rodt, Thier des Rexhons in Spa, Hockai, Ster, Val de Wanne in Trois-Ponts, Stavelot en Lierneux.

De Alpine-skipisten in Ovifat, Ferme Libert in Malmedy, Nidrum, Ster en Lierneux zullen ook geopend zijn.

Sleeën is mogelijk op de volgende Pisten: Ferme Libert in Malmedy, Ovifat, Baugnez, Nidrum, Manderfeld, Thier des Rexhons in Spa, Hockai, Ster en in Lierneux. En natuurlijk op elke helling in de kleinere dorpen.

Wandelen met sneeuwschoenen kan men in Mont Spinette, Baugnez, Manderfeld en Hockai.

In Baugnez kan men ook weer met sneeuwscooters rondjes draaien.

Iedereen veel plezier en een goed weekend gewenst

Hubert

Geplaatst in Snow Mailing.

2 reacties

  1. Hallo Hubert
    Zou het kunnen dat ik jou vandaag gezien heb.Toen ik zat te wachten op de dokter in het ziekenhuis kwam er iemand naast mij zitten en ik keek even op en zei dag en las verder in een tijdschrift ,pas als iemand uw naam riep viel mijne eurocent en zag ik(jouw)nog juist weggaan.
    Patrick

    Klopt… maar ik wist natuurlijk niet dat u dat was… liggen we misschien binnenkort samen op de operatie tafel? Wat de wereld toch klein is!

  2. Hopelijk niet ,ben nu al 5 maanden thuis na een operatie van een hernia en mijn Ria begint mij nu wel stilaan beu te worden! Gelukkig is er dit weekend sneeuw en zijn we vanelkaar. (hahaha)

    Kunnen we mekaar toch een handje geven, ik moet binnenkort voor een dubbele hernia onder het mes… hopelijk gaat dat dan niet 10 maanden duren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.