Dit weekend

Er ligt nu in Oostbelgië tot 25 cm sneeuw. Met de weersvoorspellingen die voor vandaag Zaterdag en morgen Zondag brede opklaringen voorspellen, wordt het een prima winter weekend in de Oostkantons. Maak gebruik van de links op onze website om je goed voor te bereiden!

Maak gebruik van de links op onze website om je goed voor te bereiden!

Volgende langlaufpisten zullen geopend zijn dit weekend:

Eupen (Haus Ternell), Mont Spinette, Baraque Michel, Mont-Rigi, Botrange, Centre Nature Botrange, Xhoffraix, Sourbrodt, Baugnez, Faymonville, Bütgenbach (Worriken), Elsenborn, Rocherath, Wirtzfeld, Weywertz, Manderfeld, Losheimergraben, Rodt, Thier des Rexhons in Spa, Hockai, Ster, Val de Wanne in Trois-Ponts, Stavelot en Lierneux.

De Alpine-skipisten in Ovifat, Ferme Libert in Malmedy, Nidrum, Ster en Lierneux zullen ook geopend zijn.

Sleeën is mogelijk op de volgende Pisten: Ferme Libert in Malmedy, Ovifat, Baugnez, Nidrum, Manderfeld, Thier des Rexhons in Spa, Hockai, Ster en in Lierneux. En natuurlijk op elke helling in de kleinere dorpen.

Wandelen met sneeuwschoenen kan men in Mont Spinette, Baugnez, Manderfeld en Hockai.

In Baugnez kan men ook weer met sneeuwscooters rondjes draaien.

Iedereen veel plezier en een goed weekend gewenst

Hubert

Geplaatst in Snow Mailing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.