Wie is wie?

Graag reakties als je je eigen auto herkent op deze foto, gemaakt zondag 12 februari 2006 rond 12,10 uur bij het Ski centrum Holzwarchetal in Wirtzfeld.

Geplaatst in Snow Mailing.

6 reacties

 1. sneeuwt het al in wirtzfeld. In limburg nog niet.
  groeten Rob
  Nee, in Wirtzfeld is het nu, 14,30 uur, nog altijd droog met an en toe een zonnestraal tussen de wolken door

 2. In Aalst (O-Vl) sneeuwt het wel al. 1°C net te warm dus, maar de sneeuw blijft wel liggen nu. Hopelijk blijft het tot deze nacht sneeuwen.

 3. Hubert, net terug van een heerlijke sneeuwwandeling. Hier in Londerzeel is het al 2 uur aan het sneeuwen. Er ligt niet veel (2cm) maar toch fun om te wandelen. Men auto zal niet op je foto staan aangezien wij niet naar Wirtzfeld zijn afgezakt.
  Groetjes
  Jeroen

 4. Hier in Deurle (o- vl) sneeuwt het sinds deze middag en ze blijft goed liggen. Aan de lucht te zien kan het nog een tijdje sneeuwen.

 5. Hier in Oostakker sneeuwt het reeds sinds 14.00 uur en op dit ogenblik sneeuwt het nog steeds (een vijftal cm is het resultaat op dit ogenblik)
  Groeten Geert

 6. jammer hubert .. maar wij zijn gisteren naar ovifat gereden en na 35 min weer terug thuis in weiswampach dus ben ik vandaaf weer terug gegaan voor alpin ski te doen geweldig maar eigenlijk wel duur …. 1 € per afdaling ……:S och jaaa we hebben ons goe geamuseert ooh jah ook hier is het beginnen te sneeuwen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.