Maandag, 13 Februari 2006

Zwaarbewolkt maar droog, temperatuur -4 ° C. Sneeuw nog altijd tussen 15 en 25 cm in de Oostkantons.

Ook vandaag blijven de meeste langlauf en alpine ski pisten in Hoog België geopend.
De Ski Alpine piste Nidrum blijft echter vandaag gesloten!

Geplaatst in Snow Mailing.

5 reacties

 1. Hallo Hubert,

  Wij zijn gisteren ook afgezakt naar de oostkantons. Om 8 u thuis (Koersel, Limburg) vertrokken en om 9 u 30 stonden we al op de latten in Hockai. Zalig zo komen langlaufen en lachen ook natuurlijk.Om 12 u 30 hadden we onze 10 km gedaan. Nog een boterham met spek en eike gegeten en daarna rustig terug naar huis.
  Maar goed dat we u hebben dan kunnen we goed zien hoeveel sneeuw er is in de oostkantons. Bedankt hiervoor.

  Groeten
  Bart

 2. Hallo, Wij gaan a.s. vrijdag een weekje naar Robertville. Nu heb ik begrepen dat Wirtzfeld niet zo ver is van Robertville, maar dat er hier, in tegenstelling tot Wirtzfeld geen sneeuw ligt. Omdat ik verder niet bekend ben met deze omgeving vroeg ik me af of iemand me kan vertellen hoe het gesteld is met de sneeuwval in de omliggende regio van Wirtzfeld, en Robertville in het bijzonder.Alvast bedankt voor de reactie(s).
  Dennis

  Ik weet eigenlijk niet hoezo je denkt dat er in Robertville geen sneeuw zou liggen, die ligt er nu (nog) wel, want Ovifat behoort tot Robertville en daar zijn zelfs de ski pisten open. Alleen, het zal niet zeker zijn dat de sneeuw tot eind van deze week zal blijven liggen, vanaf woensdag zou het beginnen te regenen met hogere temperaturen, en dan zou het wel eens snel kunnen gaan met het wegsmelten van de sneeuw.

 3. Beste
  Morgen komen we met 900 personen langlaufen aan Signal de Botrange, we zijn een secundaire school uit Peer. Dankzij uw website hebben we de nodige info kunnen bemachtigen en dankzij de verschillende webcams hebben wij een perfect beeld van de (sneeuw)situatie bij jullie.
  Dank bij voorbaat
  mvg

 4. Wij zijn afgelopen weekend in Sourbrodt geweest en door Robertville gereden richting Verviers en ik kan je vertellen dat in Robertville net zoveel sneeuw als in Wirtzfeld ligt, waar we tot aan de rand van het dorp zijn geweest.

  Overigens erg apart en mooi dat je 10 minuten buiten Luik op de snelweg de eerste sneeuw ziet opdoemen en nog 10 minuten later er middenin rijdt 🙂

 5. Goeden avond allemaal we zijn zaterdag in Weywerts gaan langlaufen en maandag in Elsenborn, zalig was het in Weywerts, maar in Elsenborn was het anders daar er heel koude wind stond doch de loipen waren uitstekend geprepareerd door de mensen. van Eugeen en Mia uit PAAL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.