Doe mee met onze Enquête..!

Jeroen De Hertogh kwam met het volgende idee voor een nieuwe enquête:

Hubert,
ik had even een voorstel. Ik vroeg me af wie eigenlijk de bezoekers zijn van deze site. In de zin van, waar komt iedereen vandaan? Zou het geen goed idee zijn om een enquete in elkaar te steken waar iedereen kan aanduiden vanwaar hij juist komt. Je zit hier natuurlijk wel met veel mogelijkheden.
Daarom stel ik een dubbele enquete voor, 1tje waar je uit landen kan kiezen (Belgie, Nederland, Duitstland, Luxemburg, Frankrijk…) en aansluitend (al dan niet samenhorende) provincie’s. Dus alle Belgische provincie’s en alle Nederlandse. (andere landen zou ik niet in rekening nemen, aangezien het grootste aantal bezoekers wel uit deze 2 zullen komen)
Je kan het ook in 1 enquete verwerken (weet niet of dit mogelijk is, vraag je best aan Jochen) dus hiermee wil ik zeggen dat je gewoon ons de keuze laat uit alle Belgische en Nederlandse provincie’s (weliswaar aanduiden welke province bij welk land hoort, anders krijg je bijvoorbeeld 2 maal Limburg) Wat denk je?

En voila, omdat we slechts 20 antwoorden maximaal kunnen aanduiden in het enquête formulier , heb ik dus een nieuwe enquête in elkaar geknutseld met, naar mijn idee de belangrijkste provincies en/of streken die op onze (meestal nederlandstalige) website bezoekers van toepassing zijn. Voor een echt overzicht van de landen hebben we immers al een statistiek, die er alsvolgt uitziet na analyse van de meer dan 250.000 bezoekers die (alleen) op onze homepage geteld werden sinds 24 Februari 2005 (dus nog net geen jaar).

1. België 63.2 %
2. Nederlands 28.0 %
3. Duitsland 3.5 %
4. Ver. Staten 1.3 %
5. Frankrijk 0.8 %
6. Luxembourg 0.5 %
7. United Kingdom 0.5 %
8. Egypte 0.3 %
9. Slovenie 0.2 %
10. Zweden 0.2 %
Unknown 0.4 %
The rest 0.9 %

En als je het nog globaler wilt zien, dan is hier de onderverdeling naar kontinent

1. Europe 97.8 %
2. North-America 1.3 %
3. Africa 0.3 %
4. Asia 0.1 %
5. South America 0.04 %
6. Australia 0.03 %
7. Central America 0.03 %
Unknown 0.4 %

Aan jullie dus opnieuw de vraag om zo veel mogelijk in onze enquete hierbeneden rechts in het menu aan te duiden welke streek het beste op jullie van toepassing is. Bedankt voor de medewerking.

Geplaatst in Snow Mailing.

2 reacties

  1. Jammer dat de Waalse provincies niet apart vermeld zijn, en die van Nederland wel (?). Vergeet niet dat er immers veel Vlamingen in Wallonië wonen !

    Een goede opmerking. We zijn al bezig om een kompleet nieuwe enquete te ontwikkelen die we binnenkort uitbrengen, waar dan rekening gehouden wordt met alle provincies… Op het ogenblik zijn we natuurlijk gelimiteerd door de maximum aantal lijnen in de enquete…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.