Weerbericht voor de rest van de week…

Volgens de laatste weersvoorspellingen zal het deze nacht eerst een beetje regenen, en vanaf morgen zal er in de loop van de dag een eerste zwaar regenfront van West naar Oost over het land trekken met tot 20 liter regen per m2 en stijgende temperaturen.

Het tijdstip waarop deze regenzone de Oostkantons zal bereiken is nog niet zeker, maar wat wel zeker is dat er daarna geen ski mogelijkheid meer zal zijn, want ook de resterende dagen deze week zullen getekend zijn door (heel) veel regen en positieve temperaturen.

Dat betekent dus dat morgen nog “kantje boordje” zal zijn om te skiën, maar daarna is het (voorlopig althans) uit met de pret.

Geplaatst in Snow Mailing.

2 reacties

  1. Geachte heer Savelberg, sedert jaren houdt u ons op de hoogte middels uw, gratis, sneeuwberichten. Een ongekend iniatief dat wij graag willen ondersteunen, dus hebben wij een link vanaf de web-log naar u gemaakt. Helaas is het niet mogelijk de door u aangeleverde buttons te gebruiken, en heb dus zelf een plaatje gevonden en gebruikt. Wij vertrouwen erop uw sneeuwberichten nog lang te mogen ontvangen.
    Maurice RutgrinkDongen, Nederland
    Oja, uiteraard hebben wij de poll ingevuld! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.