Nieuwe Enquete

Jeroen De Hertogh kwam met het volgende idee voor een nieuwe enquête:

Hubert,
ik had even een voorstel. Ik vroeg me af wie eigenlijk de bezoekers zijn van deze site. In de zin van, waar komt iedereen vandaan? Zou het geen goed idee zijn om een enquete in elkaar te steken waar iedereen kan aanduiden vanwaar hij juist komt. Je zit hier natuurlijk wel met veel mogelijkheden.
Daarom stel ik een dubbele enquete voor, 1tje waar je uit landen kan kiezen (Belgie, Nederland, Duitstland, Luxemburg, Frankrijk…) en aansluitend (al dan niet samenhorende) provincie’s. Dus alle Belgische provincie’s en alle Nederlandse. (andere landen zou ik niet in rekening nemen, aangezien het grootste aantal bezoekers wel uit deze 2 zullen komen)
Je kan het ook in 1 enquete verwerken (weet niet of dit mogelijk is, vraag je best aan Jochen) dus hiermee wil ik zeggen dat je gewoon ons de keuze laat uit alle Belgische en Nederlandse provincie’s (weliswaar aanduiden welke province bij welk land hoort, anders krijg je bijvoorbeeld 2 maal Limburg) Wat denk je?

En voila, omdat we slechts 20 antwoorden maximaal kunnen aanduiden in het enquête formulier , heb ik dus een nieuwe enquête in elkaar geknutseld met, naar mijn idee de belangrijkste provincies en/of streken die op onze (meestal nederlandstalige) website bezoekers van toepassing zijn. Voor een echt overzicht van de landen hebben we immers al een statistiek, die er alsvolgt uitziet na analyse van de meer dan 250.000 bezoekers die (alleen) op onze homepage geteld werden sinds 24 Februari 2005 (dus nog net geen jaar).

1. België 63.2 %
2. Nederlands 28.0 %
3. Duitsland 3.5 %
4. Ver. Staten 1.3 %
5. Frankrijk 0.8 %
6. Luxembourg 0.5 %
7. United Kingdom 0.5 %
8. Egypte 0.3 %
9. Slovenie 0.2 %
10. Zweden 0.2 %
Unknown 0.4 %
The rest 0.9 %

En als je het nog globaler wilt zien, dan is hier de onderverdeling naar kontinent

1. Europe 97.8 %
2. North-America 1.3 %
3. Africa 0.3 %
4. Asia 0.1 %
5. South America 0.04 %
6. Australia 0.03 %
7. Central America 0.03 %
Unknown 0.4 %

Aan jullie dus opnieuw de vraag om zo veel mogelijk in onze enquete hierbeneden rechts in het menu aan te duiden welke streek het beste op jullie van toepassing is. Bedankt voor de medewerking.

Geplaatst in Snow Mailing.

4 reacties

  1. Zaterdag een fantastische dag gehad: Baraque Michel. Genoten met man en kind samen met vrienden en kind. Zelfs een picnic in de sneeuw gehouden, de warme chocolademelk en verse broodjes waren heerlijk!

  2. Blijkbaar is de provincie Vlaams-Brabant vergeten…? Leuven kan je toch moeilijk als groot Brussel beschouwen en ook niet als de provincie Limburg. Groetjes uit…jawel Vlaams-Brabant dus.

    Staat er dus nu ook bij… heeft wel lang geduurd voordat de Leuvenaars dat gemerkt hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.