Update 09.50 uur

De sneeuw wil wel smelten, maar er is ondertussen tussen 3 en 5 cm nieuwe sneeuw bijgekomen afgelopen nacht.


Vrijdag 10.00 uur

Als het goed gaat vriezen, krijgt Wirtzfeld een ijsbaan…

Ter vergelijking hier beneden dezelfde situatie op Woensdag 10 en 17 uur en Donderdag op 10.00 uur…


Woensdag 10.00, Woensdag 17.00, Donderdag 10.00 uur

Geplaatst in Snow Mailing.

2 reacties

  1. Ik had niet verwacht dat de sneeuw van vannacht ging blijven liggen in de oostkantons. Ikzelf vertrek vandaag naar de eifel (op zo’n 600m) en hoop toch nog op een witte verassing tegen het eind van het weekend of maandagmorgend (ik blijf speciaal tot maandag, sneeuwverslaafd noemen ze dat…) Proficiat met je prachtige site trouwens, tijdens sneeuwperiodes neem ik elke dag een kijkje.

  2. Ja, toen ik nog in Kapellen(Antwerpen) woonde lag er over ons huis een weide die bijna de hele winter half onder water stond. En als het dan enkele nachten goed vroor hadden we een natuurlijke ijspiste 🙂 Daar hebben we toch af en toe van genoten! Steve 😉

    Ik ben er waarschijnlijk al te oud voor, zo’n 45 jaar geleden heb ik ook af en toe eens op de schaatsen gestaan, en nu met al die schaats competities tijdens de Olympische Winterspelen krijg ik best zin om het nog eens te proberen, maar mijn botten breken te snel, dus het risiko is jammer genoeg te groot… Geniet ervan zolang je het nog kunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.