Leesvoer voor ziekenhuis…

Ondertussen is het weer beginnen te sneeuwen in de Oostkantons. Schijnt dat de weerfprofeten gelijk krijgen dat er opnieuw sneeuw bij koudere temperaturen onderweg is naar Oost België.

Gisteren nog eens even naar de bibliotheek in Büllingen geweest, en op de terugweg door de bossen van Bütgenbach naar Wirtzfeld langs het meer van Bütgenbach gereden. Zoals je op de onderstaande foto kunt zien is de sneeuw daar goed blijven liggen vanwege de schaduw onder de bomen. Wel opletten als je die weg neemt, die zit ondertussen weer vol met grote gaten in het wegdek, waarin gemakkelijk een heel wiel kan verdwijnen. Langzaam rijden is daar de boodschap.


Ik heb gisteren een hele stapel boeken gehaald in de bibliotheek, zie foto hieronder.


leesvoer voor ziekenhuis verblijf

Auteur en Titel:

Forbes, Colin Die Klinge
Forbes, Colin Target V
MacLean, Alistair Rendezvous mit dem Tod
Magyarffy, Imre Mazel Tov
Mailer, Norman Die Nackten und die Toten
Shaw, Patricia Sterne im Sand
Sheldon, Sidney Schatten der Macht
Wolfe, Tom Fegefeuer der Eitelkeiten
Mankell, Henning Das Auge des Leoparden
Mankell, Henning Die rote Antilope

Ik moet namelijk morgen voor enkele dagen naar het ziekenhuis om aan een dubbele liesbreuk geopereerd te worden. En omdat ik dan natuurlijk geen computer ter beschikking heb, wil ik mij daar dus met mijn andere hobby bezighouden: lezen.

Maar omdat een dergelijke ingreep tegenwoordig geen lang ziekenhuis verblijf hoeft te betekenen, zal ik dus over enkele dagen hier weer present kunnen zijn, net op tijd om te berichten hoe de sneeuw situatie zich hier verder ontwikkelt.

Voor degenen die het nog niet gedaan hebben, graag onze enquête (anoniem) invullen in het menu hier rechts beneden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

En bekijk onze tips met interessante mogelijkheden om tijdens de Carnaval in onze buurt (en in de sneeuw) te verblijven.

Geplaatst in Mijn boeken, Snow Mailing.

17 reacties

 1. Rene schreef het volgende:

  Geachte, Volgens mijn bescheiden inzicht is ‘Weer Bericht’ foutieve vermelding op het Webpagina. Eerder zou moeten zijn volgens exact nederlands ‘Weerbericht’. Verder alle dank en beste felicitaties voor uw magnifieke webpagina ! Vriendelijke groeten. René

  Dag René, bedankt voor de tip, maar dat heeft allemaal iets te maken met keywords voor de zoekmachines. Het zal sowieso regelmatig voorkomen dat er kleine taalfoutjes in mijn website staan, want ik spreek en denk al langer dan 30 jaar Duits door mijn woonplaats Wirtzfeld waar de voertaal dus inderdaad Duits is. Overigens, niemand kan zich tegenwoordig vrijwaren van taalfoutjes, want volgens mijn bescheiden mening moet het “de webpagina” zijn en niet “het Webpagina” zoals jij schreef. Zo zie je maar weer. Groeten, Hubert

 2. Ook vanuit Stabroek veel sterkte en een spoedig herstel gewenst!! We zullen je missen op de site. Wat die schrijffouten betreft: zolang we mekaar maar goed verstaan…Groetjes,Mies

 3. Halo Hubert, Wensen je alle sterkte en een voorspoedig herstel toe. Een foutje in de steeds nieuwe spelling, wie zal het je kwalijk nemen ? Koop vandaag het Groene Boekje (neen niet dat van Dua) en het staat vol taalfouten of het is binnen de kortste tijden reeds achterhaald. Geniet van je platte rust met hopelijk een kamer aan het raam zodat je de weersevolutie kan volgen. Kijken al uit naar het week einde en de voorspelde sneeuw. Jos en Suzy

 4. Hallo Hubert, Voorspoedig herstel en veel leesgenot in het ziekenhuis.Ik hoop dat Ge niet zólang moet blijven om heel die stapel boeken te verslinden! Van vrijdag tot dinsdag zitten wij in Schmallenberg voor ons jaarlijkse karnavalwandelweekend. De viering van Pater Damiaan=de grootste Belg= in Tremelo was een groot succes op zaterdag. Is nog te zien op: http://www.on4damian.be Bij de thuiskomst ,niet te veel sleuren met de houtblokken voor de haard, is niet goed voor de lies(breuk). Groeten uit Landen, Fons.

 5. Hallo Hubert, Ook wij wensen je een spoedig herstel. Spijtig dat je net met deze dagen in het ziekenhuis ligt, dan heb ik ook geen kans u donderdag tegen te houden voor een glaasje Apfelschnapps van mij te drinken. Wat niet dit jaar lukt , misschien volgend jaar. groeten uit Weywertz(Ria)

 6. Goede morgen Hubert,

  Ook vanuit het Nerderlandse Pijnacker sterkte en een snel herstel toegewenst. Ik kijk vaak op deze site, het is leuk om op de hoogte te blijven. Ieder jaar zijn we een paar keer in Ofivat, wij logeren dan in het prettige hostellerie du Cheneux. De omgeving is het hele jaar door prachtig en we zullen ook zeker dit jaar weer in uw streek komen genieten. Nogmaals, sterkte!

  Irene

 7. Hoi Hubert,

  Een spoedig herstel toegewenst vanuit de westhoek.
  Zo te zien heb je leesvoer genoeg om de tijd dat je aan bed of divan zal gekluisterd liggen zonder verveling door te komen.
  Tot wederhoren.

  Groetjes uit Langemark ( 3 °C , bewolkt, droog).

 8. XX uit YY?? Alee dat is toch niet die damen die met die grote fraude van Koch zich heeft ingelaten? Mij en mijne familie heeft opgelicht he!! Heb iets van dat dameke gelezen toen in de krant, houd u zich daarmee op Hubert?

  Geachte “[email protected]”: Uw Email adres was een foutief email adres, ik kon dus niet persoonlijk op uw reaktie reageren… daarom dus hier “en public” mijn antwoord aan u:
  1. ik weet niet waar u het over heeft, er zijn meer dan 10.000 verschillende bezoekers op onze website en meer als 350 mensen die reakties schrijven op onze website. Dat wil echter niet zeggen dat ik deze mensen ken of met hun eventuele praktijken iets te maken heb.
  2. ik wil liever niet dat men begint op mijn website ruzie te maken en prive oorlogen te voeren, dus ik acht het beter dat dergelijke reakties hier niet gepubliceerd worden, en zeer zeker niet met naam en toenaam. Als U zich door iemand benadeeld voelt, zijn er immers gerechtelijke middelen die u kunt gebruiken om uw recht in te vorderen, en niet mijn prive website. Bedankt voor uw begrip in deze. Groeten
  hubert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.