2 reacties

  1. Geachte Hubert, telkens bij het aanloggen op http://www.wirtzfeld.be wordt na het laden van de homepage telkens een popup venster geblokkeerd in Firefox, doch het is al meerdere keren gebeurt dat dit ongewenst venster ontsnapt aan de popupblokker van firefox en dan wordt gevraagd om de spyware “ERRORSAFE” te installeren. Deze spyware is niet op onze computers geinstalleerd maar komt alleen ongevraagd te voorschijn bij het aanloggen op uw website. Kun je dat eens nachecken. “ERRORSAFE” is een zeer vervelende spyware die blijft aandringen op installatie. Met vriendelijke groeten, Mathieu Spreuwers
    [email protected]

    Klopt, heb ik zelf ook al gemerkt. Dat hangt samen met de geïnstalleerde “gratis” teller van webstats4u.com, die de bezoekers op onze homepage telt. Jammer genoeg hebben zij op het ogenblik dus reklame van die firma met vervelende popups. Ik spring daarom via mijn bookmarks eerst naar de web cam (waar dus geen teller staat), en vandaar naar de homepage (de teller wordt niet getoond als men vanuit andere wirtzfeld pagina’s naar de homepage springt. Als dit tellersysteem inderdaad voor veel mensen een probleem wordt, zie ik mij genoodzaakt die teller te verwijderen.

  2. Hallo,
    Ik heb gelukkig Errorsafe niet gedownload. Maar hoe krijg ik het nu voor elkaar dat de melding niet meer verschijnt?

    We moeten jammer genoeg leven met de popup reklame van de teller leverancier zolang we geen betalend abonnement daarvoor kunnen veroorloven. Misschien heb je echter in je browser een mogelijkheid om popup venster te deactiveren. Maar dat valt buiten de scope van onze website… Groeten, Hubert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.