Hubert uit ziekenhuis

Goedemorgen allemaal…
Ik ben dus sinds vrijdagavond terug uit het ziekenhuis (ze hadden zeker bedden tekort voor de carnaval slachtoffers…), maar ben wel nog een beetje belemmerd in mijn bewegingen.

Gezondheidsbulletin:
De operatie is goed verlopen (via 3 gaten in de buik werden de nodige “reparaties” gedaan) en mijn buik is nu nog een beetje als die van een zwangere in de 7de maand… Bovendien heb ik nog tot morgenmiddag een kunstmatige uitgang voor mijn blaas en loop dus met een opvangbekken rond. Voorlopig dus nog zoveel mogelijk plat op de rug blijven liggen. Hoort zich beroerd aan maar valt nogal mee: je kunt zoveel drinken als je wilt, en je hoeft niet steeds naar het toilet te rennen.

Voor mij dus niks met springen en zingen deze carnaval. Ondertussen hebben jullie dus kunnen vaststellen dat Jochen zich goed over de website heeft ontfermd tijdens mijn afwezigheid, ondanks zijn eigen verplichtingen die hij tijdens dit Carnaval weekend heeft… Bedankt Jochen!

Ik wil er ook nog even op wijzen dat volgens de dienst voor toerisme enkele langlauf ski pisten deze week open zijn: daar kan men skiën omdat de oude sneeuw nog altijd bevroren is en er daaroverheen enkele cm verse sneeuw zijn gevallen. Betekent wel dat deze pisten niets voor beginners zijn, want de pisten kunnen daardoor erg glad zijn en de sneeuw ligt er niet overal even hoog. Daar waar de zon kon komen is de sneeuwhoogte natuurlijk minimaal. Maar toch goed om te weten.

De lijst met langlaufpisten die geopend zijn is bereikbaar via de link in het menu hier rechts (Touristische informatie, ski pistes – toestand).

Voor de rest iedereen erg bedankt voor alle wensen die ik mocht ontvangen, niet alleeen als reakties op de website, maar ook enkele honderden emailtjes. En ook bedankt voor de lekkere stroopwafeltjes die vanuit Gouda de weg tot naar Wirtzfeld wisten te vinden.

Hubert

Geplaatst in Snow Mailing.

15 reacties

 1. Hubert, de link met de skipistes is niet geupdatet… Kan je dat even nakijken??? Alvast bedankt. Groeten Geert . Een spoedig herstel.

  Ik weet niet wat er bij jou misloopt? Het is een externe link van de website van de VVV waaraan ik dus niets kan veranderen. De externe link verwijst naar “http://www.eastbelgium.com/snow/snow.php”. Daar staat een overzicht van de pistes dat “geldig gedurende het carnavalsweekeind: 25-27/02/06”. Dus toch aktueel. Of wat is het door jou vastgestelde probleem?

 2. Beste Hubert
  Hou je taai, en zie dat die roustinnekes vlug verdwijnen.
  Jos

  Roustinnekes… ik kende het woord nog niet, maar vond in Google 3 websites die over binnenbanden herstellen handelen: de roustinnekes zijn dus de … pleisters… Jammer genoeg doet lachen nog pijn…

 3. OK, de link werkt wel, doch zijn deze gegevens correct??? Ligt er momenteel een 15 à 20 cm sneeuw in de Hoge Venen??? Ik zou nl. nogmaals willen komen langlaufen. Een tweetal weken terug ben ik in Sankt Vith Roth gaan langlaufen. Heb je daar soms wat info over??? Ligt daar voldoende sneeuw of verwacht men sneeuw?? Alvast bedankt.

  Zoals gezegd in mijn blog artikel vandaag, die gegevens moet men met voorzichtigheid genieten… En nee, op andere plaatsen ligt er nog niet voldoende sneeuw, zzeker niet in St Vith dat nog een heel stuk lager ligt.

 4. Hallo, Hubert
  Welkom “thuis” op het web!
  Trouwens, zeer terecht commentaar betreffende de toestand van de skipistes.
  Erger jij je ook soms aan de berichtgeving op de VRT?
  Pien zaliger had de reputatie reclame te maken voor de vlaamse kust; welnu, ik heb de indruk dat Frank en Co aandelen hebben bij bepaalde skiverhuurcentra. Gisteren gehoord op het weerbericht op EEN: “17 cm (!) sneeuw in de hoge venen, dus winterpret verzekerd”
  En wij dan maar proberen uitleggen aan mensen die ons bellen dat 90% van de skipistes gesloten zijn wegens … te weinig sneeuw!
  Maar de velden rondom beginnen ondertussen goed wit te worden, dus misschien morgen of overmorgen?
  Groeten uit Weywertz en spoedig herstel!
  Walter

 5. Dag Hubert,Wij zijn allemaal blij met jou terugkomst ik wens jou en snelle genezing . Jochen ¨did a excellent job¨. groetjes uit Antwerpen. Sami

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.