20 tot 30 cm sneeuw….

In Wirtzfeld ligt er nu al tussen 12 en 15 cm (en dat is dus verse sneeuw, sinds gisterenavond gevallen…), op de hoogste toppen van de Oostkantons zelfs tot 26 cm sneeuw (omdat daaronder nog de oude sneeuwlaag bevroren ligt…)

De laatste voorspellingen maken gewag van nog eens minstens 10 cm sneeuw erbij vandaag en vannacht…

Dus komen we gemakkelijk op een 30 cm tegen morgen. Ook de rest van de week blijft het af en toe sneeuwen en de meeste langlauf pisten zijn geopend. De alpine ski pisten zullen snel volgen!

‘k Moet nu door dit weer weer heen en terug naar het ziekenhuis in St.Vith, een tweede kontrole staat er vandaag nog op het programma… Tot straks.
Hubert

Geplaatst in Snow Mailing.

4 reacties

 1. Hallo Hubert,
  Morgen komen wij naar de Hoge Venen, en waarschijnlijk rijden we richting Mont-Rigi of Signal de Botrange. Zullen deze plaatsen vlot bereikbaar zijn (evt zonder sneeuwkettingen of winterbanden)?
  Mvg

  De strooidiensten hebben ondertussen alles weer onder kontrole, de meeste straten zijn vrij, zelfs in Wirtzfeld is dit keer zout gestrooid…

 2. Dag Hubert
  Je bent net op tijd terug uit het ziekenhuis want het zijn weer hoogdagen he! Ik twijfel nog of ik verlof zal nemen op vrijdag anders komen we zaterdag langlaufen! Op weerkundig vlak zal het vrijdag spannend worden, er komt een actieve storing aan met de hele dag neerslag volgens een weermodel, maar een ander model ziet het echter anders… uitkijken dus !

  veel sneeuwgenot gewenst !

  Robert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.