Dinsdag, 28 Februari 2006

Temperatuur – 2.5 ° C, en er is deze nacht ca 6 cm bijgevallen. Ook vandaag zouden er nog sneeuwbuien komen. De straten zijn deze ochtend nog tamelijk glad.

Goed nieuws voor mensen die krokusvakantie hebben: het zou de rest van deze week in Hoog België blijven vriezen en in het weekend zelfs mooi en koud weer worden…

Ik moet deze ochtend eerst naar het ziekenhuis om de sonde “er uit” te laten halen. Hopelijk is het niet te glad.

Jochen heeft een nieuwe movie gemaakt van de beelden van onze webcam gisteren, waar duidelijk te zien is hoe gisterenochtend op de tegenoverliggende helling de sneeuw smelt en in de loop van de namiddag er dan weer nieuwe sneeuw erbij komt.

HIER KLIKKEN

Tot later

Hubert

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

  1. Goede Morgen Hubert

    Sedert deze morgen valt er natte sneeuw in het Antwerpse. Van rond 07u30 is de natte sneeuw overgegaan in “echte sneeuw” . De haven van Antwerpen verliest wat van haar monotoon grijs en wordt stillekes aan mooi wit. Banen zijn goed berijdbaar daar de temperatuur lichtjes positief blijft.
    Hopelijk blijft de sneeuw bij jullie nog tot en met het week-einde liggen en kan er genoten worden van het (laatste van dit voorjaar???) winterlandschap en de lokale geneugden des levens.

    Jos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.