Super weekend op komst!

Het belooft dus inderdaad een super weekend (het laatste voor dit winter seizoen?) voor sneeuw- en ski-pret te worden, en dat precies tijdens de krokusvakantie.

Snel even een hotelletje of kamers bestellen kan nog!

Niet vergeten dat er sedert vorige zomer ook in Bütgenbach een “Haus des Gastes” geopend is, waar het personeel de toeristen graag ten dienste staat ( inclusief internet toegang ). Het ontvangstlokaal is ondergebracht in de gebouwen van de vroegere lagere school, aan het marktplein en wordt gerund door het “Dachverband für Tourismus” van de gemeente Bütgenbach: daar wordt u praktisch dezelfde service geboden als in Malmedy. Het is tijdens de krokus vakantie elke dag geopend.
Tel Nr +32 (0)80 44 63 58
PS: de skiclub van Weywertz zal vanaf morgen ook weer operationeel zijn

Tourist-Info: D.T.O. +32 (0)80/22 76 64
Het bureau van de Dienst voor Toerisme van de Oostkantons staat ter beschikking voor alle toeristische informatie (ook voor hotel- en vakantiehuisreserveringen) op werkdagen van 8.30 tot 18 uur.

Huis van Toerisme: +32 (0)80/33 02 50
Het Huis van Toerisme van de Oostkantons in het centrum van Malmedy staat u eveneens tijdens het weekend en van woensdag tot vrijdag van 10 tot 18.00 uur ter beschikking.

Gebruik de telefoonnummers hier boven van de centrale reserverings diensten. En meer adressen via de links op onze webpagina.

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

 1. Aan alle geïnteresseerden: niet vergeten dat er sedert vorige zomer ook in Bütgenbach een “Haus des Gastes” geopend is, waar het personeel de toeristen graag ten dienste staat ( inclusief internettoegang ).
  Het ontvangstlokaal is ondergebracht in de gebouwen van de vroegere lagere school, aan het marktplein en wordt gerund door het “Dachverband für Tourismus” van de gemeente Bütgenbach: daar wordt u praktisch dezelfde service geboden als in Malmedy. Het is tijdens de vakantie elke dag geopend. Dus waarom 15 Km omrijden?
  Tel Nr +32 (0)80 44 63 58
  Groetjes,
  Walter
  PS: de skiclub van Weywertz zal vanaf morgen ook weer operationeel zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.