Update 15,45 uur

Op het ogenblik heeft het even opgehouden met sneeuwen. Maar er zal nog meer sneeuw vallen. De Temperatuur ligt nog altijd iets onder nul. Ik ben net teruggekomen van mijn tweede bezoek aan het ziekenhuis in St.Vith. Onderweg heb ik een aantal foto’s gemaakt van de toestand van de wegen.

De strooi en sneeuwruim diensten hebben goed werk verrricht, de toestand op de wegen in de Oostkantons is weer probleemloos. Zelfs in Wirtzfeld hebben ze dit keer zout gestrooid. Een 20 tal foto’s van de weg toestand tussen Wirtzfeld en St.Vith staan nu in een van onze Wirtzfeld Winter 2005/2006 foto albums: HIER KLIKKEN.

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

  1. Oh wat is het er weer mooi! Wij komen donderdag weer naar ons 2e verblijf in Atzerath en we hebben al 3 maand geleden afgesproken om onze kinderen ginder nog eens te verwelkomen. Allemaal samen, leuk … heerlijk in de sneeuw !!! De kinderen verheugen er zich op om gaan te wandelen en te sleeën … wat gaat het een heerlijk weekend worden. Ik hoop Hubert, dat jou genezing goed gaat en dat alles tot nu toe goed verlopen is … want ziekenhuis toestanden is niet zo leuk eh. En … nu heb je dit jaar carnaval moeten missen … spijtig??? allee … tot de volgende …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.