4 reacties

 1. Heb gemerkt dat de webcam van de Botrange (Hoge Venen) terug werkt. Kunnen jullie de link misschien terug activeren? Zaterdag zijn we weer van de partij en als de volksloop op zondag 12/03 te Elsenborn doorgaat, komen we misschien ook wel meedoen. Hopelijk zijn ook volgende week de weergoden ons goed gezind.
  Groetjes, Ekke

  Weblink naar de webcam hoge venen terug geplaatst op die pagina. Bedankt

 2. hallo , ik heb vernomen dat er een grote sneeuwzone op komst is vanuit Frankrijk. hopenlijk rijkt het tot in Wirtzfeld, want de kans is groot dat het enkel beperkt blijft tot het zuiden van het land. Dan kan misschien de 50 cm overschreden worden! ook is er niet meteen een dooi in het vooruitzicht. Zeker koud tot dinsdag!
  Dus met andere woorden zullen we zeker dit weekend in de buurt zijn! de groeten

 3. Vernam net op werk dat ze pak sneeuw verwachten voor Noord-Frankrijk en Zuid-België. Grenzen zelfs miss gesloten voor vrachtwagens dus hopelijk nog extra sneeuw in de Hoge Venen! wij komen in ieder geval zaterdag 🙂

 4. ik weet waar ik zaterdag zal zijn 🙂
  hopelijk krijgen we er nog wat bij hé, alleszins veel beterschap met je heup
  greetz Nicolas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.