Vriezen of verzuipen…

Een prachtige zonsondergang bij een stralend blauwe hemel… ofwel gaan we het deze nacht bij stralende sterrenhemel ontzettend koud krijgen, ofwel komt de depressie vanuit Frankrijk inderdaad tot in onze streek en krijgen we opnieuw een dik pak sneeuw op ons dak…

Het is nu – 5° C.

Geplaatst in Snow Mailing.

3 reacties

 1. Hallo Hubert
  Hier in Antwerpen zijn rond 18uur al enkele (hevige) sneeuwbuien voorbij getrokken. Echte vlokkensneeuw die lekker kleeft.
  Ook je link http://www.eifelwetter.de geeft als prognose nog een pak sneeuw erbij.
  Hoop dat de wegen morgen vrij zijn.
  Jos en Suzy

 2. Hubert, Ik wil dit weekend afzakken naar de Ardennen om mijn 26 jarige vriendin voort te trekken op een slee 🙂
  Ikzelf ben 29 … ik wordt gewoon gek als ik sneeuw zie en terug klein kind 🙂 Waar vinden we het meeste sneeuw ?

  voor een traditionele slee mag de sneeuw eigenlijk niet te hoog liggen, anders zakt je vriendin met slee en al door de sneeuw heen, jij zult moeten trekken als een paard om haar vooruit te krijgen, en jij bent achteraf niets meer waard. Beter dus iets nemen dat vrij plat is (de onderkant van de slee bedoel ik natuurlijk). Overal in Hoog Belgie ligt er genoeg sneeuw, en tegen Zaterdag zal het overal overdadig zijn. Ik kan geen echte voorkeur aanbevelen. Kom gewoon en zie verder!

 3. ok bedankt ! vorig jaar zijn we ook geweest, hoe dieper de sneeuw hoe plezanter, maar hoe zwaarder werk jah
  Ik zal ze dit jaar maar eens achter mijn auto hangen 🙂 zal ik ze later wel moeten afborstelen van al het roet 🙂
  (grapje eh)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.