Update 16.00 uur

Bij nog steeds licht negatieve temperaturen is de zon er bij ons niet echt doorgekomen, maar er was ook geen nieuwe sneeuw, terwijl de wind vrij rustig bleef.

Een aantal mensen hebben het ook tot naar Wirtzfeld gevonden, getuige de foto van de parkeerplaats van het Holzwarche ski centrum die je hieronder in het dal ziet… (verder kan ik nog niet wandelen, moet nog altijd een beetje rekening houden met mijn buik ivm de operatie). Ook bij het Sporthotel Wirtzfeld en Hotel Drosson was er vrij veel volk. Valt dus best mee met de wegentoestand tot in Wirtzfeld.

Maar heb aan de hand van de stijl van binnenrijdende auto’s (heel langzaam voorbij schuivend, en ondertussen foto’s trekkend…) toch wel het idee alsof er enkelen van jullie vandaag speciaal naar ons dorp gekomen zijn.
‘K Hoop dat jullie dag prettig is verlopen?

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

  1. Gisteravond besloten om vandaag een dagje te gaan langlaufen.
    Via de zoekmachine Google zijn we op je site terechtgekomen en we hebben dan maar besloten om eens een bezoekje aan Wirtzfeld te brengen. En we hebben het ons niet beklaagd.
    Vanmiddag eerst iets gegeten in Hotel Drosson, dat inderdaad afgeladen vol zat met Vlamingen, en daarna de latten aangebonden.
    Dankzij deze site hebben we een leuke daguitstap achter de rug. Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.