3 reacties

  1. Terug van een hele, zalige, fantastische, witte week Weywertz. In antwoord op Jerry: de thuisblijvers weten inderdaad niet wat ze missen. Die files dat is kwestie van de juiste timing! Wat nu hier in Stabroek valt – een beetje sneeuw en een mini hagelbolleke – dat is om bij te gaan wenen. Maar ja, we zijn intussen verwend…

  2. Goede Morgen Hubert
    Hier in de “lage landen” is het vanmorgen omstreeks 08:45 korstondig, hevig beginnen te sneeuwen. Alle vorige sneeuw was reeds de vorige dagen gesmolten en werd nu vervangen door een nieuw laagje. Als we de weerkaarten mogen geloven, dan komt er vandaag in het Noorden van Vlaanderen nog wat bij. In ieder geval de neerslagradar van http://www.hetweer.nl voorziet voor binnen de komende uren nog neerslag.
    De winter is duidelijk nog niet voorbij.
    Groeten Jos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.