Zaterdag, 4 Maart 2006

Zwaar bewolkt, – 5 ° C, in de dalen lichte ochtendmist. Af en toe een sneeuwbui. Weinig wind. Alle alpine en langlauf ski centra zijn geopend en melden tussen 30 en 50 cm sneeuw. De situatie op de wegen is normaal, op de kleinere binnenwegen zijn sneeuwbanden of winterkettingen noodzakelijk.

De vooruitzichten zijn dat er nog slechts sporadisch hier en daar een sneeuwbui zal vallen. Waarschijnlijk wordt dit weekend het beste winter weekend van het seizoen, want vanaf volgende week donderdag zouden de temperaturen gaan stijgen en zal de sneeuw dan beginnen te smelten.

Iedereen een prettig weekend gewenst en een behouden reis!

Hubert

Geplaatst in Snow Mailing.

4 reacties

 1. Hallo met Rob, Wij gaan misschien zondag naar de Hoge Venen
  Kan je zeggen hoeveel sneeuw er op de Hoge Venen ligt.Groetjes. Rob

  Zie ook de link naar de Ski Pistes Toestand hier rechts in het menu: Op de Hoge venen ligt tussen 40 en 55 cm sneeuw…

 2. hallo, wij komen morgen 5 maart met de trein naar Eupen,om er een dagje door te brengen.Nu is mijn vraag…als wij aankomen in het treinstation waar kunnen we dan verder om “piste ternell” te bereiken en hoeveel km is dat van het treinstation? Is het ook mogelijk om wandelingen te maken?
  bedankt bij voorbaat
  emiel

  Vanaf station Eupen gaan bussen naar het station Ternell. Om er naar toe te wandelen is te ver… Zie ook http://www.ternell.be

 3. hallo, wij komen morgen 5 maart met de trein naar Eupen,om er een dagje door te brengen.Nu is mijn vraag…als wij aankomen in het treinstation waar kunnen we dan verder om “piste ternell” te bereiken en hoeveel km is dat van het treinstation? Is het ook mogelijk om wandelingen te maken?
  bedankt bij voorbaat
  emiel

  Vanaf station Eupen gaan bussen naar het station Ternell. Om er naar toe te wandelen is te ver… Zie ook http://www.ternell.be

 4. hallo, wij komen morgen 5 maart met de trein naar Eupen,om er een dagje door te brengen.Nu is mijn vraag…als wij aankomen in het treinstation waar kunnen we dan verder om “piste ternell” te bereiken en hoeveel km is dat van het treinstation? Is het ook mogelijk om wandelingen te maken?
  bedankt bij voorbaat
  emiel

  Vanaf station Eupen gaan bussen naar het station Ternell. Om er naar toe te wandelen is te ver… Zie ook http://www.ternell.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.