Update 14.00 uur

Een jeep is niet altijd een garantie dat je goed door de besneeuwde bocht komt, getuige dit beeld waar een passant deze jeep uit de berm moest trekken…

Eerder deze ochtend zag ik dezelfde jeep bij ons de berg omhoog rijden met daarachter twee sleden met kinderen erop. heel erg gevaarlijk als je dan weer de berg af rijdt, want de sleden kunnen moeilijk remmen, en als je dan tegenverkeer krijgt… niet uit te denken. Toch maar beter even logisch nadenken hoe je vorm geeft aan je sneeuwpret

Geplaatst in Snow Mailing.

2 reacties

  1. als ik de webcam met de meetlat in het oog hou is het precies of het sneeuwniveau aan het zakken is… desalniettemin lijkt het hevig te sneeuwen op het moment … Valt er een nattere soort sneeuw ? Eentje die wat zwaarder weegt dus en een andere samenstelling heeft ?

    De sneeuw die valt is inderdaad natter. De sneeuwlaag zakt elke dag een 4-5 cm in door de zonne instraling. Je waarnemingen zijn dus inderdaad korrekt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.