Zondag, 5 Maart 2006

Licht bewolkt met af en toe een sneeuwvlokje, temperatuur – 2° C, iets meer wind. Er ligt nog altijd tussen 25 en 50 cm sneeuw in de Oostkantons.
Alle ski pistes zijn geopend.

In “laag België” schijnt er meer sneeuw te vallen, er waren alleszins deze ochtend al enkele reakties op mijn laatste melding van gisterenavond voordat ik mijn eerste blogmelding voor de Zondag had geschreven. Kon vanochtend moeilijk uit mijn bed komen na een onrustige nacht. (Kan nog niet goed doorslapen na mijn buik operatie, en dan ben je ’s ochtends totaal kapot…).

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

  1. Veel beterschap;
    ik ben ook geopereerd in september 2005
    waarvan ik ook nog steeds naweeën heb.
    Gezondheid is toch veel
    zeker in zo een mooi landschap als bij jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.