Maandag, 6 Maart 2006

Temperatuur – 5° C. Er is deze nacht geen nieuwe sneeuwval van betekenis gevallen. Situatie op de wegen is normaal. Alle ski pisten zijn vandaag en morgen geopend.

Geplaatst in Snow Mailing.

2 reacties

  1. Goeiemorgen Hubert, gisteren met wat vrienden naar Wirtfeld afgezakt,
    veel volk door carnaval blijkbaar, maar tis wel idd een idylisch dorpje…
    lekker veel sneeuw 🙂

  2. Wij hebben op 18/19 maart een MTB-weekend gepland bij jullie in de buurt. Maar met de huidige voorspelde temperaturen (pas dooi tegen het einde vd week) vrezen we dat er tegen dan nog een hoop sneeuw zal liggen dan. Wat denken jullie daar over ? Kan die 30cm sneeuw weg zijn op een week tijd ? Of zijn tegen dan wel alle kleine wegen berijdbaar, maar de bospaadjes niet ? Het is maar dat we desnoods tijdig kunnen annuleren.

    Inderdaad, de sneeuw kan in een week tijd kompleet weg zijn als temperatuur en wind en zon goed samenspelen. Maar in de bossen gaat dat een stuk langzamer. Hoelang die daar nog zal blijven liggen is nu nog niet te voorspellen en hangt ervan af hoe het weer zich volgende week gaat ontwikkelen. Het is immers nog altijd maart. Je zult het risiko moeten nemen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.