Dinsdag, 7 Maart 2006

Wisselend bewolkt met zonnige opklaringen, temperatuur – 3° C. Vandaag wordt er bij ons geen nieuwe neerslag verwacht… Na de (soms heftige) sneeuwval van gisterenmiddag en avond blijven de ski pisten ook vandaag geopend, bij een sneeuwlaag van (nog altijd) tussen 30 en 50 cm. De situatie op de wegen is opnieuw normaal te noemen (voor sneeuwbanden).

Deze nacht opnieuw sneeuwval, morgen stijgende temperaturen ook bij ons boven nul. Donderdag en vrijdag zou het dan ook bij ons kunnen regenen. in het weekend wordt het weer wat kouder. Echt moeilijk dus om te voorspellen hoe de ontwikkeling de komende dagen wordt voor ski pret…

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

  1. Heb de laatste week vaak uw goede website bezocht. Vandaag dan naar de oostkantons gaan wandelen (Longfaye) en even tot Wirtzfled gereden: het was er zeer mooi.
    Toch een vraag: komend vanuit Elzenborn was de weg overal sneeuwvrij, tot de grens met Wirtzfled, daar was alles nog zoutvrij (uitgezonderd de helling van 10%) . Is dat doelbewust? Wij vonden het in elk geval veel mooier dan al die bezoutte straten.

    In Wirtzfeld wordt heel zelden zout gestrooid, in verband met de riviertjes die er doorheen lopen en waarvan het water in het meer van Bütgenbach uitmonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.