Woensdag, 8 Maart 2006

Nieuw op onze website: Jochen heeft gisterenmiddag in samenwerking met een shop-sponsor een online winkeltje op de website ingericht met merchandising produkten voor de website Wirtzfeld.be. Kijk in het menu hier rechts onder Wirtzfeld Shop, misschien vind je er iets leuks bij als souvenir: bekers, shirts, jasjes, petjes, tassen, paraplu’s, en zelfs slips en tanga’s, en dit alles met de bekende sneeuwvlokjes van onze website en diverse andere leuke ski logo’s… je moet het maar verzinnen. De produkten uit de Wirtfeld Shop worden rechtstreeks door de shopleverancier verstuurd, en ja, we trekken er natuurlijk ook een kleine commissie op, waardoor verdere technische apparatuur voor de Wirtzfeld.be website aangeschaft kan worden (tenminste, als jullie bestellen…).

Het weer: Zwaar bewolkt, plaatselijk (aanvriezende) mist. Er is deze nacht geen nieuwe sneeuw meer gevallen. Temperatuur is deze ochtend nog – 2.5 ° C, maar zal gedurende de dag tot boven het vriespunt uitkomen, en er wordt in de loop van de late avond in Hoog België regen, zelfs veel regen, verwacht. De wind zal toenemen. Er ligt echter nog zoveel sneeuw, dat het zeker nog enkele dagen zal duren voordat alles gesmolten is.
Smeltsnelheid: bij droog weer en geen wind: 3 cm per dag, met wind 6 cm per dag, bij nat weer is zelfs 10 cm per dag mogelijk… Tegen het weekend zou het opnieuw enkele graden kouder kunnen worden.

De toestand op de ski pistes: ook vandaag kan er nog zonder problemen overal geskied worden. Vanaf morgen wordt de situatie waarschijnlijk een stuk moeilijker, afhankelijk hoeveel regen er vanaf vanavond gaat vallen.

Vandaag moet ik terug naar de dokter. Verleden week konden niet alle hechtingen uit mijn buik verwijderd worden, omdat een van de operatie openingen ontstoken was. Benieuwd hoe het er dit keer uitziet.

Geplaatst in Snow Mailing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.