Nieuw Foto Album van Jochen

Update 19.00 uur: Het vriest ondertussen minus 10 ° C. De zon is net ondergegaan, en we gaan een van de koudste nachten van dit jaar tegemoet. Ideaal voor mensen die graag naar de sterren kijken, want er is bijna geen wolkje meer aan de hemel.


Wirtzfeld


Bütgenbach


Kite skiing…


Signal de Botrange

Jochen heeft vandaag een rit door de Hoge Venen gemaakt, en aansluitend nog een boswandeling gemaakt, en daarbij 36 prachtige foto’s gemaakt. Je vindt de foto’s in het Foto Album Wirtzfeld Gallery > Wirtzfeld in Winter > Winter 20060312

Geplaatst in Snow Mailing.

2 reacties

  1. Wie had dat nog gedacht dat 1 der koudste nachten nog in midden maart ging zijn. Het ziet er blijkbaar niet uit dat de lente in aantocht is. Blijkbaar zou er donderdag ook in Vlaanderen een beetje sneeuw kunnen vallen.
    Heb net een telefoontje ontvangen van familie in het oosten van Duitsland.
    Daar is er sinds vrijdagavond 1 meter sneeuw gevallen en het sneeuwt er nog. Met temperatuur onder -10°. En er lag toch al een 40cm. Dat dorpje ligt ook amper een 500 à 600m hoog.
    Ach, als de winter blijft duren, dan liefst met sneeuw. Anders mag de lente gerust beginnen.

  2. Terug van een prachtig weekend Weywertz. Met vandaag een uitschieter: een pak verse sneeuw, stralende zon, de gedurig neerdwarrelende vlokjes en een helblauwe hemel. Als je dààr niet van kan genieten dan weet ik het niet meer…Voor de thuisblijvers: jullie hebben wat gemist!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.