Update 15.15 uur

Al de hele dag stralende zonneschijn. De temperaturen bewegen zich nu rond het vriespunt.

In Elsenborn was het deze nacht -17° C, bij ons -16° C volgens onze min/max aaanduiding van de buiten thermometer. Ook deze nacht wordt het opnieuw bitterkoud.

Op Baraque Michel en Botrange was er vandaag veel volk, vertelde Jochen die vandaag in ons kantoor in Eupen moest zijn. De wegen zijn echter allemaal kurkdroog, men kan dus overal prima rijden. Het weer zou zich deze week amper veranderen, dus tot en met Vrijdag zal er niet veel nieuws te vertellen zijn over de weersituatie. De ski pisten blijven geopend zolang de sneeuw niet teveel inzakt door de zonnestraling.

Geplaatst in Snow Mailing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *