Zaterdag, 18 Maart 2006

Temperatuur – 3° C. Licht bewolkt, en droog. De wegen in Hoog België zijn vrij en kurkdroog. Er zijn vandaag toch nog enkele langlaufcentra geopend met zo’n 15-25 cm sneeuw, maar de VVV heeft hun webpagina voor dit weekend niet aangepast…

Volgens hun persbulletin van gisterenavond zijn de volgende skicentra geopend:
Mont Spinette, Signal de Botrange, Centre Nature de Botrange, Sourbrodt, Elsenborn Herzebosch, Nidrum Zosterbach, Weywertz, Losheimergraben, Hockai, en Val de Wanne in Troisponts.

Vandaag belooft een zonnige dag te worden, maar wel een gure wind, Zondag ook zonnig tot in de namiddag, Zondagavond en begin volgende week wordt opnieuw een beetje sneeuw verwacht vanuit het Noorden…

Geplaatst in Snow Mailing.

Eén reactie

  1. Momenteel is het hier (Gent-Eeklo)een dikke 8 graden, een serieus verschil met de nog koude 2 graden rond 10u. Op het internet lees ik ook dat het in Elzenborn 4.3°C is, het gaat heel vlot met de temperaturen eens de zon doorbreekt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.