Update 10.30 uur

Het regent nog altijd, de temperatuur ligt nu bij +7° C. Langzamerhand komt aan het daglicht wat tot nog toe onder de sneeuw was verborgen: de molshopen en gangen van de veldmuizen.

Ziet er niet erg goed uit, betekent dus ook dit jaar weer dat het grasveld opnieuw behandeld en ingezaaid moet worden. Maar daarvoor is het op dit ogenblik in Hoog België nog te vroeg. Toch komt langzamerhand een voorjaarsgevoel en worden de eerste plannen gemaakt wat er in onze tuin verbeterd kan worden: nieuw gras, een verhard weggetje aanleggen tussen terras en tuinhuisje met de webcam, de verzakking van stenen in enkele traptreden naar de voordeur wegwerken, takken verwijderen van twee dennenbomen aan de voorkant van het huis die teveel licht uit de woonkamer tegenhouden… ik zal er zoet mee zijn zogauw ik me weer beter voel. Wordt nu eindelijk tijd dat de operatie perikelen een einde nemen.

Geplaatst in Snow Mailing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.